Vulgárne nadával rómom.Od predavačiek podvodom vylákal peniaze.Zlodejka spisov vypátraná.Krádež vlámaním do stávkovej kancelárie v Prešove.

29.01.2010 Celý región

Vulgárne nadával rómom.\r\nBardejovskí policajti obvinili včera 31 ročného muža zo Zborova, okr. Bardejov, z prečinu hanobenia národa, rasy a presvedčenia.
Vulgárne nadával rómom.

Bardejovskí policajti obvinili včera 31 ročného muža zo Zborova, okr. Bardejov, z prečinu hanobenia národa, rasy a presvedčenia.
Obvinený muž 12.11.2009 v čase okolo 20:50 h na autobusovej zastávke v obci Zborov sa pohádal a následne rukami strčil do 27 ročného muža, tiež zo Zborova. Ten spadol na zem, pričom mu ešte nadával, že je \"neger, čierna smola a cigán\". K zraneniu nedošlo. O desať minút neskôr pri jednom z mostov v obci slovne vyzýval do bitky troch miestnych mladíkov (18r. ,17r. ,15r. ) a vynadal im, že sú \" negri, čierne smoly, cigáni, že sú sprostí \", pričom sa k ním rozbehol s drevenou palicou. Všetci traja pred ním ušli z obavy, aby ich nenapadol.

Od predavačiek podvodom vylákal peniaze.

Z prečinu podvodu obvinili včera bardejovskí policajti 41 ročného muža z Lipian, okr. Sabinov.
Obvinený muž prišiel 18.7.2009 okolo obeda do jednej z predajní v obchodnom dome v Bardejove. Tváril sa, že telefonuje s majiteľom predajne, ktorý si mal u neho údajne objednať olejový filter. Keď skončil vypýtal si od predavačky za prinesený filter peniaze. Predavačka mu uverila a vyplatila 240 €, avšak nič z toho nebola pravda. Obdobným spôsobom vylákal po 240 € aj 8.9.2009 od predavačky jednej z predajni liehovín v Bardejove a 2.10.2009 od pracovníčky pohostinstva v obci Kurima, okr. Bardejov.

Zlodejka spisov vypátraná.

Vranovskí policajti vypátrali páchateľku, ktorá 15.7.2009 ukradla dokumentáciu o vodných tokov zo Správy povodia Bodrogu Trebišov, stredisko Vranov n/Topľou.
Z prečinu krádeže je obvinená 48 ročná žena zo Sačurova, okr. Vranov n/Topľou. Obvinená žena, bývalá pracovníčka správy povodia, prišla 15. 7. 2009 v čase okolo 14:00 h do budovy povodia Bodrogu vo Vranove, za účelom vykonania inventúry a zobratia si osobných vecí. Pri odchode z kancelárie ukradla dokumentáciu evidencie vodných tokov, ktorá obsahovala dôležité údaje o vodných tokoch na území okresov Vranov n/T, časť Humenné a časť Michalovce. Spôsobená škoda bola vyčíslená na 1 214,32 €.

Krádež vlámaním do stávkovej kancelárie v Prešove.

Krádež vlámaním do jednej zo stávkových kancelárií vyšetrujú od včera prešovskí policajti.
Doposiaľ neznámy páchateľ si najprv počas prevádzky z vnútornej strany odistil zámky na okne stávkovej kancelárie. Následne počas prestávky v čase od 13:00 h do 13:30 h pripravené okno vytlačil, vošiel dnu a zo zásuvky pokladne ukradol 455 €. Polícia začala trestné stíhanie vo veci pre prečin krádež a po páchateľovi pátra.
 

Vyberte región